Vinduer

Vinduer

Hos Troll Trevarefabrikk AS bruker vi kjerneved av sentvoksende furu fra Nord-Sverige til produksjon av vinduer og balkongdører.

Troll Trevarefabrikk AS produserer mange typer og utførelser på vinduer. Under ser du et utvalg vinduer vi prooduserer. Alle disse igjen produseres med ulike hengsler, sprosser og glasstyper. Under hver kategori finner du bilder av ulike løsninger på vinduene.

Kategorier

Sidehengslet
Pris eks. som bilde. 5200,-

De sidehengslede vinduene har pene profiler både i innvendig karm og ramme. Vinduet egner seg svært godt både til restaurering og nybygg i «gammel stil».

Topphengslet

Troll trevarefabrikk leverer også topphengslede vinduer for bruk i kjellervegg, garasje og sammen med andre vinduer i husets øvrige etasjer.

Toppsving

Vi bevarer våre vakre profiler på toppsving vinduer (husmortype) slik at kunden kan kombinere dette i et bygg med både toppsving, fastkarm og sidehengslede vinduer!

Faste karmer

Dette er energisparende, gir mulighet for store glassflater og alternativet vindusutforminger som f.eks. trekantvinduer, uten hensyn til åpningsbeslag.

Buede

Buede vinduer i alle fasonger. Runde, ellipse eller annen form du ønsker. Sprosseløsninger som du ønsker.

Skrekarmer

Kommer

Kontakt info

Troll Trevarefabrikk AS

Hos Troll Trevarefabrikk AS bruker vi kjerneved av sentvoksende furu fra Nord – Sverige til produksjon av vinduer og balkongdører.

Lukk meny